fbpx
Motivaatio

Tavoitevalmentaja -koulutusohjelma on viiden lähiopetuspäivän mittainen täydennyskoulutusohjelma ja se syventyy tavoitteiden asettamisen ja motivaation kanssa työskentelyyn.

Koulutuksen tavoitteet:

Koulutusohjelma valmentaa osallistujat työskentelemään valmennettaviensa tavoitteiden ja motivaation kanssa tuloksekkaasti.

Kenelle: Yksilö-, tiimi- ja joukkuetavoitteiden kanssa työskenteleville henkilöille, kuten valmentajille, esimiehille, johtajille, opettajille sekä coacheille. Koulutusohjelma soveltuu myös henkilölle, joka on kiinnostunut itsensä johtamisesta.

Sisältö:

1. lähijakso (2.päivää)

Mitä tavoitteet ovat, miten niitä asetetaan ja mihin merkittäviin tekijöihin tavoitteet kannattaa ankkuroida?

Mitä tavoitteet ovat -tavoitteiden määritelmä

Tavoitteet elämässä

Yksilötavoitteiden geneettinen perusta

Tavoitteet eri ikävaiheissa

Tavoitteiden määritelmä

Tavoitteiden asetannan perustana henkilökohtaiset arvot

Tavoitteiden suuntaaminen

 

2. lähijakso (2.päivää)

Mitä on motivaatio, kuinka motivaatiota rakennetaan ja ylläpidetään, miten motivoin ja mikä on motivaation yksilöllinen perusta?

Motivaatio ja motiivit

Motivaation yksilöllinen perusta

Motivaatioteoriat

Motivaatiotyylit

Käytännön motivointi

Kuinka motivoin?

 

3. lähijakso (1.päivä)

Tavoitteellisen toiminnan suurimmat haasteet ja niiden kanssa työskentely, tavoitevalmentajan ydintaidot, tavoitteiden jatkotyöskentely.

Motivoitumisen esteet

Tavoitetyöskentelyn haastavimpien esteiden kanssa työskentely

Tavoitevalmentajan tärkeimmät taidot

 

Perusta:

Koulutuksen perusta pohjautuu käyttäytymistieteelliseen perustaan ja tutkittuun tietoon. Koulutuksessa käytettävät menetelmät ovat tutkittuun tietoon pohjautuvia ja kouluttajien yli 25 vuoden valmentaja kokemusten kautta testattuja. Menetelmissä ja teorioissa mainitaan niihin pohjautuvat lähteet ja koulutuksen aikana suositellaan lisälukemistoa kuhunkin lähde -ja tutkimusaineistoon.

Materiaali:

Koulutusmateriaali sisältää niin luentomateriaalin, valmennuksessa käytettävän lomakemateriaalin sekä Motivaatio -perseelle potkimisen käsikirjan (Seppänen. L. Fitra 2018)

Tapa kouluttaa:

Koulutus pohjautuu vankkaan tutkittuun tietoon ja kouluttajien mukaansatempaavaan tapaan esittää asiat konkreettisesti, jäsennellysti ja maanläheisesti. Opiskelumenetelminä luentojen lisäksi yksilö -ja ryhmätyöskentelyä, kokemuksellisia harjoituksia sekä tavoitteenmukaista toimintaa edistävien taitojen harjoittelua.

Kouluttajien tapa kouluttaa on hioutunut yli tuhannen kouluttajapäivän saatossa ja kouluttajien palautekeskiarvo on 4.9/5.

Aikataulu:

Oulu: Seuraava koulutus käynnistyy helmikuussa 2020

Lähijakso 1: 15.-16.2.2020

Lähijakso 2: 21.-22.3.2020

Lähijakso 3: 18.4.2020

Espoo: Seuraava koulutus käynnistyy maaliskuussa 2020

Lähijakso 1: 28.-29.3.2020

Lähijakso 2: 25.-26.4.2020

Lähijakso 3: 16.5.2020

Hinta:

895 euroa (sis. Alv.24%). Koulutus laskutetaan kolmessa erässä. 

Koulutusmaksu sisältää koulutuksen, materiaalin sekä kahvit koulutuspäivän aikana.

Tietoa kouluttajista:

Kouluttajina toimivat Tavoitegurut Lasse Seppänen ja Mikko Törmälehto. Lasse ja Mikko ovat uransa aikana kouluttaneet toistatuhatta koulutuspäivää, rakentaneet kolme liikunta-alan ammattilaisille suunnattua koulutusohjelmaa, kirjoittaneet 16 liikunta -ja hyvinvointiaiheista kirjaa ja valmentaneet yli 20 eri lajissa niin kuntoilijoita kuin huippu-urheilijoita sekä toimineet yritysjohtajien tavoite -ja motivaatiovalmentajina.

Lisätietoa kouluttajista saat täältä: https://www.tavoitegurut.fi/me/

ILMOITTAUDU TAVOITEVALMENTAJA - KOULUTUKSEEN! Täytä alla oleva yhteystietolomake ja ilmoittaudu mukaan Tavoitevalmentaja - koulutukseen!

OuluEspoo

Tavoitegurut
Y-tunnus: 2882417-5